Wednesday, 19.12.2018, 18:15

                     
Main » Files » Dešavanja » Događaji

Tradicijom do ekonomske nezavisnosti žena
10.03.2016, 16:04

Članice našeg udruženja prisustvovale su 08. marta 2016. svečanoj primopredaji rukotvorina izrađenih za potrebe protokola Vlade i Ministarstva spoljnih poslova u okviru projekta javnih radova 2015. Svečanost pod nazivom Tradicijom do ekonomske nezavisnosti žena održana je u Palati Srbija i 
prisustvovali su prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spolјnih poslova Ivica Dačić, predsednica UO Etno mreže Violeta Jovanović, i direktor Nacionalne službe za zapošlјavanje Zoran Martinović, predstavnici kompanija i članice Etno mreže.
Ministar Dačić je svim damama čestitao praznik i u svom obraćanju zahvalio svim članicama Etno mreže za to što su svoju kreativnost pretvorile u protokolarne poklone koji će se darivati stranim visokim zvaničnicima. U rukotvorine koje su one izradile utkani su briga za očuvanje tradicije Srbije rekao je on i dodao da je lično uručio mnogo ovakvih poklona stranim diplomatama kao što su bivši ambasador SAD Majkl Kirbi i bivša visoka predstavnica EU Ketrin Ešton.
Azbuke izrađene u tehnici zlatoveza, tradicionalni srpski peškiri, tkanice, torbe hlebarice su samo neke od preko 400 rukotvorina koje su izradile angažovane žene tokom 2015. Godine, a koje se isporučuju protokolu Vlade republike Srbije i protokolu Ministarstva spoljnih poslova.godine za potrebe protokola Vlade i Ministarstva spoljnih poslova.

Category: Događaji | Added by: nina | Tags: gorocvet, srbija, javni, Palata, radovi
Views: 125 | Downloads: 0

Login forma

Traziti

-

Događaji [251]

Site friends

Ćilibar Baltički

Ikone i slike od ćilibara

Repromaterijal&Poludrago kamenje

Dijana-Shop

Reklama

Ovde moze biti vaša reklama Cena za mesto 300 din/mes.

Repromaterijal za nakit i bizuteriju

Statistika


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
EtnoDOM Gorocvet © 2009 | Disigned by Ul-chik
Website builderuCozUl-chik