Wednesday, 19.12.2018, 18:30

                     
Main » Files » Dešavanja » Događaji

Sajam Expo Milano 2015
04.07.2015, 10:10

02. i 03. juna 2015 na Sajmu Expo Milano 2015 u Bio-mediteranskom klasteru i paviljonu Republike Srbije u okviru programa “Dani AP Vojvodina “ predstavljena je turistička ponuda Opštine Inđija.Nastup Turističke organizacije podržala je APV, Ministarstvo turizma i Lokalna samouprava Opštine Inđija.

Opštinu Inđija su predstavljali direkotor TO Inđija Boris Paški i Slađana Sudar Prezentovan je porodični biznis vinarije “Acumincum” iz Starog Slankamena vlasnika Snežane i Milana Spasića .Na sajmu su nastupile i predstavnice udruženja žena sa teritorije opštine Inđija. "Udruženje žena Krčedinke" koje se bavi očuvanjem tradicije, predstavljala je Nevenka Đurčik koja je u toku Gastro Show-a prikazala pripremu tradicionalnih sremskih medenjaka .

Udruženje "Etnodom Gorocvet Inđija" koje se bavi izradom tradicionalnih rukotvorina predstavljala je Svetlana Šovljanski koja je prezentovala tradicionalni srpski vez .

Category: Događaji | Added by: nina | Tags: gorocvet, srpski, 2015, vez, tradicionalni, EXPO, milano, svetlana, šovljanski
Views: 283 | Downloads: 0

Login forma

Traziti

-

Događaji [251]

Site friends

Ćilibar Baltički

Ikone i slike od ćilibara

Repromaterijal&Poludrago kamenje

Dijana-Shop

Reklama

Ovde moze biti vaša reklama Cena za mesto 300 din/mes.

Repromaterijal za nakit i bizuteriju

Statistika


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
EtnoDOM Gorocvet © 2009 | Disigned by Ul-chik
Website builderuCozUl-chik