Wednesday, 21.03.2018, 05:58

                     
Main » Files » Dešavanja » Događaji

Potpisivanje ugovora sa BCIF - om
29.06.2013, 12:07

 27.06.2013. naše Udruženje potpisalo je sa BCIF-om u Beogradu  ugovor o finansiranju projekta " Mala škola izrade tradicionalnih rukotvorina"  

 U saradnji sa Balkanskim fondom za lokalne inicijative (BCIF), u programu donacija "Aktivne zajednice"  naše Udruženje od jeseni će otpočeti projekat koji će uključiti organizovanje radionica u okviru kojih će deca uzrasta od 8 do 10 godina (III i IV razred) učiti tehnike veza, pletenja, pustovanja i pravljenja predmeta od keramike i polimerske gline. Pod pokroviteljstvom Lokalne samouprave Inđije radionice će se održavati u prostorijama Udruženja i OŠ "Petar Kočić". Projekat će trajati od septembra do decembra 2013. godine. 
Balkanski fond za lokalne inicijative odobrio je udruženju projekat i obezbedio sredstva u visini od 360.000,00 za njegovu realizaciju.  Pod pokroviteljstvom Lokalne samouprave Inđije radionice će se održavati 5 puta nedeljno u prostorijama Udruženja i OŠ "Petar Kočić"  a finale projekta biće izložba u TC „TQ City" gde će deca izložiti svoje radove.

Category: Događaji | Added by: nina | Tags: kočić, aktivne, gorocvet, bcif, edukacija, oš.petar, zajednice, projekat, unija, evropska
Views: 190 | Downloads: 0

Login forma

Traziti

-

Događaji [229]

Site friends

Ćilibar Baltički

Ikone i slike od ćilibara

Repromaterijal&Poludrago kamenje

Dijana-Shop

Reklama

Ovde moze biti vaša reklama Cena za mesto 300 din/mes.

Repromaterijal za nakit i bizuteriju

Statistika


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
EtnoDOM Gorocvet © 2009 | Disigned by Ul-chik
Website builderuCozUl-chik